Få fri tillgång till
Bisnodes tjänster
under coronakrisen

Corona är här – nu och för en tid framöver. Pandemin påverkar både människor, samhälle och näringsliv. Vi på Bisnode vill bidra till att hålla hjulen snurrande. Därför ger vi dig nu och under en begränsad tid framåt fri tillgång till några av våra viktigaste tjänster. Du som redan är användare är välkommen att boosta din kunskap med något av Bisnodes högintressanta kunskapswebbinarier. Webbinarierna leds av utvalda experter inom respektive område och är just nu kostnadsfria.

Vill du komma igång med kreditkontroll?

Vill du komma igång med kreditkontroll?

När det råder turbulens på marknaden är det extra viktigt att hålla koll på sina kunder. Som ny kund på Bisnode kan du nu gratis få ta del av vår tjänst Bisnode Risk Guardian. 

Få kontroll över din globala portfölj – säg ja till fler kunder

Få kontroll över din globala portfölj – säg ja till fler kunder

När förändringar sker i en allt snabbare takt skapas en marknad med nya förutsättningar och ett affärsklimat som måste anpassa sig till ett nytt tempo. Med D&B Credit säkrar du dina kreditbeslut och lägger grunden för lönsamma affärer i hela världen.

Ringa in dina företagskunder och öka konverteringarna

Ringa in dina företagskunder och öka konverteringarna

Just nu får du prova vår produkt Bisnode Website Analytics gratis när du köper någon av våra tjänster Målgruppsurval eller Account Based Advertising. Boka idag och få Bisnode Website Analytics gratis i en månad.

Få en kostnadsfri Risk Health Scan av ditt företag

Få en kostnadsfri Risk Health Scan av ditt företag

I samarbete med Dun & Bradstreet bevakar vi den globala effekten av Covid-19 på företag. Kontakta oss i dag så ger vi dig en kostnadsfri Risk Health Scan av dina kunder och leveranskedjor. Vi hjälper dig att fortsätta känna dig säker och möjliggör handel i tider av högre risk.

Vässa dina kunskaper online

Vässa dina kunskaper online

Under de speciella omständigheter som råder just nu har vi utökat vårt utbud av kunskapswebbinarier. Kolla vilket som passar dig och boka in en av våra gratiskurser online nu!


Vi vill dela våra insikter med dig!

Vi har de data- och analystjänsterna som du behöver för att driva ditt företag framåt.
Registrera dig här för att få trender, inbjudningar och insikter kring ämnen som
#AI #machinelearning #smartdata #datatodriveyouforward direkt i inkorgen.

Anmäl dig till Smart Insights