Sök

Få fri tillgång till
Bisnodes tjänster
under coronakrisen

Corona är här – nu och för en tid framöver. Pandemin påverkar både människor, samhälle och näringsliv. Vi på Bisnode vill bidra till att hålla hjulen snurrande. Därför ger vi dig nu och under en begränsad tid framåt fri tillgång till några av våra viktigaste tjänster. Du som redan är användare är välkommen att boosta din kunskap med något av Bisnodes högintressanta kunskapswebbinarier. Webbinarierna leds av utvalda experter inom respektive område och är just nu kostnadsfria.

Vill du komma igång med kreditkontroll?

Vill du komma igång med kreditkontroll?

När det råder turbulens på marknaden är det extra viktigt att hålla koll på sina kunder. Som ny kund på Bisnode kan du nu gratis få ta del av vår tjänst Bisnode Risk Guardian. 

Skapa snabbare tillväxt

Skapa snabbare tillväxt

D&B Hoovers är en säljlösning som utnyttjar data och analyser för att snabbare omvandla leads till lönsamma kunder. Genom att interagera snabbare och effektivare med kunderna kan B2B-säljare få verksamheten att växa med hjälp av D&B Hoovers.

Få kontroll över din globala portfölj – säg ja till fler kunder

Få kontroll över din globala portfölj – säg ja till fler kunder

När förändringar sker i en allt snabbare takt skapas en marknad med nya förutsättningar och ett affärsklimat som måste anpassa sig till ett nytt tempo. Med D&B Credit säkrar du dina kreditbeslut och lägger grunden för lönsamma affärer i hela världen.

Vässa dina kunskaper online

Vässa dina kunskaper online

Under de speciella omständigheter som råder just nu har vi utökat vårt utbud av kunskapswebbinarier. Kolla vilket som passar dig och boka in en av våra gratiskurser online nu!


Vi vill dela våra insikter med dig!

Vi har de data- och analystjänsterna som du behöver för att driva ditt företag framåt.
Registrera dig här för att få trender, inbjudningar och insikter kring ämnen som
#AI #machinelearning #smartdata #datatodriveyouforward direkt i inkorgen.

Anmäl dig till Bisnode Smart Insights