Småföretagare

checkmark.svg

Få värdefulla insikter genom djupgående artiklar

checkmark.svg

Öka din branschförståelse med anpassade lösningar

checkmark.svg

Ligg steget före med hjälp av de senaste trenderna

Säkra lönsamhet i en föränderlig värld

Säkra lönsamhet i en föränderlig värld

När världen förändras allt snabbare kan det få stora konsekvenser för småföretagare. En ökad konkurrens och prispress ställer krav på effektiva processer och flexibilitet för att kunna driva en lönsam verksamhet. Att ha koll på kunders betalningsförmåga och kreditvärdighet innan man accepterar en kund får direkt påverkan på den totala risken och kassaflödet. Genom att ta medvetna beslut kan man undvika onödiga risker men också skapa nya affärer, tack vare möjligheterna att riskoptimera. Med kunskap om de befintliga kunderna finns det stor potential att göra ett träffsäkert målgruppsurval och därigenom effektivisera sälj- och marknadsföringsaktiviteter. För småföretagare med slimmade organisationer kan hjälp med rätt information och analyser vara helt avgörande för det vardagliga arbetet. 

När utmaningarna blir fler och komplexiteten ökar, öppnas det på samma gång upp för nya möjligheter. Med tillgång till data, relevanta insikter och rätt verktyg finns det i en föränderlig värld potential att öka konkurrenskraften och ligga steget före. Genom att ta beslut baserade på relevant och uppdaterad data kan man som småföretagare effektivisera resursanvändningen, öka sin ROI och skapa lönsamhet. Smart data gör det möjligt. 

Scoring och riskanalys bakom 20 % tillväxt om året för finansbolaget

SevenDay Finans är en framgångsrik uppstickare på bank- och kreditmarknaden med en stabil årlig tillväxt på 20 procent. Med smart analys har de trots hård konkurrens lyckats vända kreditrisker till nya kunder.

Läs mer

vi vet vad din kunds nästa köp blir

Prediktiv analys förutser kundernas köpfönster

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nu, vill du avsluta din prenumeration är det bara ett klick bort.