Bank och finans

checkmark.svg

Få värdefulla insikter genom djupgående artiklar

checkmark.svg

Öka din branschförståelse med anpassade lösningar

checkmark.svg

Ligg steget före med hjälp av de senaste trenderna

Möjligheter i en föränderlig värld

Möjligheter i en föränderlig värld

Banker och finansinstitut möter just nu omfattande utmaningar. Nya förutsättningar inom olika områden ställer krav på nya förhållningssätt och verktyg för att fortsatt kunna driva en lönsam verksamhet. Både privat- och företagskunder byter allt oftare bank och är därför inte lika lojala som tidigare. För att skapa nöjda kunder är det därför viktigare än någonsin att verkligen förstå dem på djupet. Genom att göra det kan kommunikationen effektiviseras och nå fram till kunderna vid precis rätt tillfälle. När konkurrensen ökar krävs det samtidigt att man kan höja servicenivån, att man helt enkelt har förmågan att leverera högre kvalitet, lite snabbare. I takt med att regelverk och lagar förändras möter banker och finansinstitut dessutom en ökad komplexitet som kan påverka både erbjudanden, lösningar och handläggningstider.

När utmaningarna blir fler öppnas det på samma gång upp för nya möjligheter. Med tillgång till data, relevanta insikter och rätt verktyg finns det i en föränderlig värld potential att öka konkurrenskraften och ligga steget före. Stora datamängder kan hanteras och användas för att effektivisera processer, ta säkra beslut och för att välja rätt kunder. Smart data gör det möjligt.

Automatiserade kreditbeslut sparade både tid och pengar

För finska crowdfundingbolaget Fellow Finance blev automatiserade kreditprövningar en lyckad satsning som ledde till både fler och mer solida kunder.

Läs mer

Vi känner till de hetaste trenderna i kreditbranschen

Skaffa dig full koll du med

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nu, vill du avsluta din prenumeration är det bara ett klick bort.